Lata dagar

Vår mycket strukturerade plan om att ta sig upp till SF imorse gick ju inte så bra. Trivs alldeles för bra här så stannar en natt till!

Och här hänger vi bara runt och latar oss, och vad kan inte vara bättre än det när man är på semester?

Jag var iväg på en liten hajk/promenad långt uppe i bergen. Återigen fantastisk utsikt! Just den dagen var det "eclipse", vet inte vad man säger på svenska, men då när månen är precis framför solen. Solen var så stark att man brände sönder ögonen så vi fick låna nån typ av 3D- glasögonaktigt så såg man månen!

Spontanitet på det här stället är ett faktum! Folk kommer aldrig här ifrån hehe. Många av dem vi träffat har skjutit upp sin hemresa, missat sitt flyg, sålt allt dem har för att bara glida runt eller bestämt sig för att gifta sig, haha.
Och saken är att dem är i samma position som man själv är i, arbetslös och hemlös och vet liksom inte riktigt vart man ska ta vägen härnäst! Det låter ju fruktansvärt när man lägger fram det på det viset, men mer fri som en fågel kommer man nog aldrig vara igen:)

Hänger runt med några sköna svenska tjejer bland annat, varav en ska gifta sig på fredag (spontanbröllop såklart, bestämdes förra veckan). Övervägt att stanna och skåda denna fantastiska förening! Vi får se!

/Perra


Kommentarer
Postat av: Mamma P

Gud så skönt nu har det! Men snälla ni LOVA att ni kommer hem ;) Måste bara säga att vi sitter precis och ser en film där dom pratade om eclipse, har aldrig hört det förut;) Ha det bra <3 Kram

2012-05-22 @ 21:53:30
Postat av: Marina

Solförmörkelse heter det ju på svenska.....Men ni kanske har blivit lite amerikaniserade:) Vad härligt det låter med alla upplevelser! Nu har vi också fått varmt och skönt, 27 grader i skuggan i em!

2012-05-23 @ 23:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0