Las Vegas

Hallå alla kära!

Nu har vi checkat ut hotellet i vegas, men eftersom vi är ganska veliga o tar det lite som det kommer har vi valt att lägga oss vid poolen istället. Skulle tagit bussen vid 11 från början, men ångrade oss till 12, till 14, till 15 o nu har vi bestämt oss att åka 17. Är liksom alldeles för gött väder för att sätta sig på en buss just nu. ;)

Väl framme i LA har vi än så länge ingenstans att bo. Alla Hostels verkar ligga antingen i Hollywood, venice eller Santa Monica. Och eftersom vi kommer till downtown är det lite långt att ta oss dit direkt. Aja, det blir kvällens bekymmer. Det löser sig alltid!

Jag har nu i en timma försökt att lägga upp lite bilder som ni tjatar om (läs: Lisa) men det fungerar inte. Men lovar att det kommer! Så länge kan ni följa oss på instagram, @lenpersbrorsa och @emiliaperra. Där läggs det upp flitigt då det är lite smidigare än jävla blogg.se.

Nu ska jag bada i den kalla poolen, för ANDRA gången!! Så jävla varmt är det just nu! Som emilia nyss sa - nu är det fan varmt om till o med badkrukan måste hoppa i ! ;)

Puss & kram / S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0