HOLLYWOOD - kändisjakt nr.1

Hollywood - USAs kändisnäste! Vi hoppade på en sån där skön turist-guide-buss/bil igen, Simon fick ett erbjudande då man åker till kändisarnas hus, OMG tänkte han liksom. Nu skulle han ju äntligen få se Victoria Beckham her self, eller i alla fall huset...
Och ja visst har vi sett hennes och Davids hus, eller grinden och en bil. Simon var kinesen den här gången, dem undrade nog ifall det var för Davids eller Vickys skull han blev så glad. Men sen berättade han glatt för guiden att hon är den bästa som finns, kommentaren tillbaka - oh, shes so skinny! Sant!
Såg Brangelinas place och lyckades kanske kanske få en skymt av en av deras sju (typ?) ungar. Michael Jacksons hus och där han kolade. Oprahs, Paris, Madonnas, Achton Kutchers som nu är köpt av Justin Bieber för 10 miljoner dollar. Justin verkar dessutom vara hypen här i Hollywood, Simon kanske för en gångs skull kan få en fördel för att vara hans look-alike, hehe
Och tydligen kom Justin biebers granne ut ur bilen framför oss och skällde på vår guide för att hon stod i kurvorna
Johnny Depps hus såg ut som ett fort och låg i nästet av världens största Playboy mansion, där dem helt seriöst har vita kaniner överallt i burar och en liten minidjungel med apor och sånt.
Vi har sett gatorna där kändisarna shoppar, där filmer spelas in och där dem går och klubbar. Vi kände oss som riktiga turrisar, funderar istället för att flyta in i mängden och hänga på ett kändiscafe. Eller gå på Madame touseau och se dem i vax istället!
Los Angeles är fortfarande fantastiskt, särskilt för att det är sjukt fint och bergigt överallt! I Miami sa jag att jag vill vara en fisk i en våg, nu vill jag även vara ett berg, eller helst ha ett kändishus på ett berg och vara känd, såklart.
Kändisjakten ska fortsätta, hört rykten från en helt galet kändiskåt tjej som vi träffade häromdagen att Cameron Diaz är med på en release för en film bara rakt över gatan från hostlet där vi bor nu ( där man får blåbärspannkakor till frukost, gratis!) Den kändiskåta tjejen, som verkligen visste ALLT, blev nästan Simons Soulmate och nu följer han People.com för det var den bästa sajten tyckte hon.
Det går inte ladda upp bilder på blogg.se, funderar helt seriöst på att byta snart!
Skaffa Instagram om ni vill se bilder!
@emiliaperra
@lenpersbrorsa
Kändisjakten fortsätter!

Kommentarer
Postat av: viktor

skippa hostlet, köp ett tält och bosätt utanför MR and MRS Beckham! NUUU! :)

2012-05-14 @ 14:16:54
URL: http://knicket.blogg.se/
Postat av: Madde

Två tips från någon som själv bott i LA .. gå ut på en söndag, då det är den kändistätaste utgångsdagen ;) Ta sedan en tur till Malibu, the colony, där ligger dyra affärer och kändisarna brukar hänga där med sina barn!

2012-05-14 @ 19:31:07
URL: http://madeleinekagestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0