Fullt sysselsatta i SF!

Jaha, där passerades fyra dagar i den bergiga staden San Francisco!

Anmärkningsvärt härifrån:

1. Väldigt branta backar, hur coolt som helst men sjukt jobbiga att gå i. Har träningsvärk i röven.

2. GOLDEN GATE BRIDGE
Verkligen en upplevelse! Eller egentligen är det naturen runt omkring. Kustsidan i SF är väldigt fin med berg, blått hav och en bucklig stad. Och bron var fin och man fick en bra utsikt över hela staden, bron och naturen. Fem mackor till den (om vi nu ska räkna i mackor).

3. Alcatraz
Ett hemskt gammalt fängelse mitt ute på en ö där den gamle banditen Al Capone bland annat satt. Dit åkte vi på en liten utflykt och fick gå en guiderunda där man fick använda hörlurar och lyssna. Sjukt coolt! Blev helt insatt så man nästan trodde att man själv var en inlåst bov...

4. I LOVE THIS CITY
OMG! Igår var vi på electro/housefestival! Geee deeeen! Var asgrymt! Såg Nick g, Dyloot, Adrian Lux, Madeon, Laidback Luke, Tiesto oooooch Guetta!

Övriga punkter:
- här i detta landet får man inte sitta kvar och äta hur länge man vill. Eller åtminstone så känns det så, när dem tar tallriken när man fortfarande tuggar, lägger fram notan innan man tuggat färdigt och man får inte chansen att säga att man vill ha kaffe och dessert. Nu har vi onda ögat på oss för att vi chillar lite på en förövrigt superamerikansk restaurang.

- Åkte på sån där guidetursbuss igen, inga fem mackor till guiderna i SF i alla fall!

- tråkigt nog så är det SVINKALLT här! Vilket har förstört lite gör oss, för Svennar som vi är förväntar vi ju oss t-shirt och shorts väder på alla semesterorter. Lite därför lämnar vi nu staden...

Nu kanske det låter som att vi är lite bittra, men inte alls! San Francisco har varit najs och vi har sett mycket av staden. I stort blir det fyra mackor!

Puss o hej
/perra


Kommentarer
Postat av: Marina

Fem mackor till ert flitiga turistande! Och träning verkar ni ju också få, träningsvärk i röven...inte illa.



Ha de gott,

Kram/Mum

2012-05-28 @ 14:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0