Irrar omkring!

Idag tog vi oss i kragen och åkte ifrån Orange County, utan egentligen veta hur vi skulle spendera hela dagen. Skulle åkt 11-ish, blev halv ett. Inga konstigheter, men i LA är det bäst att vara ute i rätta tider annars blir man ALLTID fast i trafiken!

Najs att åka bil, äntligen lite äkta road-tripkänsla, med en riktigt knökfull bil där jag och Simon sitter och myser på ett och ett halvt säte i baksätet :)

Vår käre nya vän och även första chaufför Andy kan vi ju berätta lite mer om. En riktig amerikanare, från Minneapolis för att vara helt korrekt. Nitton år, och ja vad ska man säga, han är verkligen nitton år! Känner sig lite töntig när man är en mogen och ansvarsfull 23 åring (?). En hejare på att spela gitarr, leka apa, skratta åt ful svensk brytning och att skämta! Han hade bland annat sin första taxiresa med oss häromdagen, alltså första i livet! (?!?!??)
Han hatar shopping men överraskade oss totalt idag och gick loss på HM och köpte massa " svenska" kläder, typ tank-toppar och sånt.
Vi gillar Andy!

Japp, så nu är jag och Simpa på ett hostel och Olle och Andy sover i bilen!
Blev en lång och rolig dag så imorgon lutar det mot beachen! Igen, kanske ni säger, men varför hålla sig därifrån?

Puss!!!!
/Perra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0