Fjärde dagen i storstan

Tja tja bloggen!
Nu är det dags för mig, Simon, att skriva mitt första inlägg här i bloggen. Ursäktar redan stavfel o konstiga meningsuppbyggnader, men klockan är snart 04.00 här borta o vi är ganska trötta efter dagen.
Idag har vi tagit en närmare titt på world trade center som håller på att byggas upp igen i full fart. Inte så vidare fint just nu där nere då det är ganska kaos o alldeles för mycket byggarbetsplats, men kommer nog bli najs. Klippte lite kort som kommer upp här imorgon.
Efter detta tog vi oss upp till 59 5th avenue med turistbussen o mötte upp Sara o Henrik, våra hyresvärdar, för lite gött häng i central park. Sjukt najs o stor park där många dagar o kvällar skulle spenderas om tiden i new york hade varit längre.
Efter några timmar i parken o en powernap hemma tog vi subway upp till time square, för att se det nattetid. Coolt ställe, verkligen. Massa folk som virrade runt på trottoarerna, en falskt sjungande kines som Emilia fotade för fullt o shopping kl ett på natten. Väl hem gick allt smidigt fram tills vi gick av tunnelbanan. Fyra olika håll att välja på, o alla verkade leda åt fel håll?!?! Så efter ca två timmar vilse i williamsburg hittade vi äntligen hem till våra paddor, vilket betydde ren lycka!
Nu är det dags att sova. Klockan ringer om fem timmar, o har vi tur, eller otur(?) så vaknar vi om en timma av att Jakob ringer på skype om en timma inatt igen. Så, godnatt bloggen!
/ S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0