Turistbuss = coolt

Vi köpte på oss nån biljett som gör att vin kan åka dem där sightseeingbussarna. Lite dorky kanske men ganska slappt o gött att bara sitta och se en massa saker. Plus att guiderna är asroliga! Ja inte alla då, vi har åkt med några som har väldigt olika personligheter. Men sista kunde lika gärna varit en ståuppkomiker, skojade om att maten på frihetsgudinnanbåten är det värsta du kan äta. Roligt när han sa det iaf. Här kommer en bild på en av dem bästa gubbarna som tog oss förbi Times square :)

Annan sak, vi bor i brooklyn hemma hos Sara och Henrik. Fantastisk del av new york faktiskt.
Alla folkgrupper är väldigt uppdelade här, bland annat så finns:

Latinos: dem bor i samma hus som Sara. Hela familjen sitter tillsammans i ingången. Familjen har även en salong för herrar i samma hus. På kvällarna så samlas massa latinoskillar där för att raka huvudet, lyssna på hög musik och dricka corona.

Judar: eller chassiderna. Dem går runt i sina folkdräkter, men lockar och hattar och långa klänningar och allt det där. Även stora pälsmössor. Försökte få Simon att ta kort på en men han vågade inte. Tydligen så är alla kvinnor ute och springer varje lördag i trupp, med sina folkdräkter. Dem har även allihopa page-peruk alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0